Deelname OR2F WRTC - ON5RA scheidsrechter WRTC

Foutmelding

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in agenda_settings() (regel 245 van /home/onbrbe/domains/on6br.be/public_html/drupal/sites/all/modules/agenda/agenda.module).
Samen met het IARU HF Championship vindt midden juli ook de WRTC plaats. WRTC staat voor World Radio Team Championship.
De wedstrijd, soms wel de Olympische Spelen van de radioamateurs genoemd, vond voor het eerst plaats in Seattle in 1990. Opzet van het gebeuren is om internationale teams met gelijke middelen en vanaf dezelfde geografische locatie te laten contesten.
 
Tijdens de vorige editie, anno 2018 in Duitsland, verdedigden Pascal, ON5RA en Ljubo, ON8LDS/OR2F, de Belgische driekleur. Hun log kreeg een speciale prijs voor de minste foutenlast!
 
Omwille van COVID werd WRTC-22 een jaartje uitgesteld. In de Italiaanse regio rond Bologna zullen de diverse team de sportieve strijd met mekaar aangaan.
Ook deze keer zullen Pascal en Ljubo mee van de partij zijn. ON5RA werd uitverkoren tot “referee”, wat inhoudt dat als jurylid zal arbitreren bij een team. Op zijn beurt vormt OR2F de teammaat van LZ4AX uit Bulgarije. 
 
We wensen hen veel suc6