Beste leden,

Na meer dan 10 jaar trouwe dienst hebben we onze oude website moeten opdoeken. De site kon onmogelijk voldoen aan de laatste veiligheidseisen. 

Daarom zijn  we bezig met de opbouw van een volledig nieuwe website.

De website is nu https, dus werk weer op iedere pc, browser of tablet

Langzaam komt de oude data zoals verslagen van de bestuursvergadering en presentaties van demo's en voordrachten terug. Maar dit kost wat tijd.

Stay tuned !

Reacties

Bedankt voor de vele uren die hierin gestoken moeten worden. Dit wordt meestal onderschat.

Het is geweldig om te horen dat we na meer dan 10 jaar trouwe dienst onze oude website hebben ge├╝pdatet om te voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Het is essentieel dat we onze online aanwezigheid up-to-date houden, en de nieuwe https-website zal ongetwijfeld zorgen voor een betere toegankelijkheid op alle apparaten.

Het feit dat de oude data, zoals verslagen van bestuursvergaderingen en presentaties van demo's en voordrachten, langzaam terugkomen, is geweldig nieuws. We begrijpen dat dit wat tijd kost, maar we waarderen het harde werk dat wordt gedaan om deze waardevolle informatie te behouden.

Dank aan het team dat zich inzet voor de opbouw van de nieuwe website. We kijken er naar uit om alle updates en verbeteringen te zien. Blijf ons op de hoogte houden en bedankt voor jullie inzet!

73, Eric

Ziet er veel belovend uit. Bedankt voor al het werk. We proberen een regelmatige bezoeker te zijn. Succes van on8vrt

Dank u voor de inspanning!